Η εταιρεία

Ο Ευάγγελος Δεκάζος τον Σεπτέμβριο του 1974 ιδρύει το πρώτο εμπορικό κατάστημα με είδη θέρμανσης και υδραυλικά, στο Χολαργό. Το 1976 μεταφέρεται η έδρα της εταιρείας στην Λ. Μεσογείων 386 στην Αγ. Παρασκευή, με νέο αντικείμενο εργασίας στην Εμπορία Ειδών Υγιεινής και Πλακιδίων με νέα επωνυμία "Ε. Δεκάζος ΕΠΕ".

Μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στον κλάδο, η επιχείρηση αποκτά ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και μεταφέρεται στην νέα της έδρα, στην Λ. Λαυρίου 5 (Γέφυρα Σταυρού) Γλυκά Νερά. Τον Ιανουάριο του 2005 η εταιρία μετατρέπεται σε "Δεκάζος Α.Ε." με την συμμετοχή και νεότερων μελών της οικογένειας του. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής με συνέπεια, υψηλή αισθητική και ποιότητα.

Διαθέτουμε τεράστια γκάμα σε πλακάκια μπάνιου και κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, αξεσουάρ και μπαταρίες. Η συνεργασία μας με τους γνωστότερους οίκους του εξωτερικού μας επιτρέπει να μπορούμε να σας προτείνουμε τις καλύτερες και πιο μοντέρνες λύσεις για τα σπίτια σας και τους επαγγελματικούς σας χώρους.

Επισκεφτείτε τον εκθεσιακό μας χώρο και ξεναγηθείτε σε όλη τη γκάμα των εισαγόμενων προϊόντων μας. Εμπιστευτείτε την πολυετή πείρα και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Δεκάζος Α.Ε. στα είδη υγιεινής και πλακάκια και επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον μαζί με τους ειδικούς συνεργάτες μας θα επιλέξουμε και θα σας προτείνουμε τις καλύτερες ιδέες για το χώρο σας.